Wettelijke vermeldingen

(1) Aanbod geldig voor particulieren bij aankoop van het betreffende nieuwe Renault-model-versie van 01/01/2021 tot en met 31/01/2021.

(2) Aanbod geldig voor particulieren, niet cumuleerbaar met gratis EASYcare aanbod.

(3) Uit respect voor het milieu verbindt Renault zich ertoe uw oude voertuig te recycleren bij aankoop van een nieuwe Renault. Aanbod geldig voor particulieren bij aankoop van het betreffende nieuwe Renault-model van 01/01/2021 tot en met 31/01/2021. Niet cumuleerbaar met enige andere overname- of recyclagepremie. Het niet meer in gebruik zijnde voertuig moet minstens zes maanden ingeschreven zijn op naam van de eigenaar van de nieuwe Renault en moet volledig zijn met inbegrip van alle wettelijke boorddocumenten. De factuur en het inschrijvingsbewijs van de nieuwe Renault moeten op dezelfde naam en hetzelfde adres staan als het oude niet meer in gebruik zijnde voertuig.

(4) Voorbeeld berekend op Nieuwe Renault MEGANE Grandtour EDITION ONE Blue dCi 115 EDC. Aanbevolen basiscatalogusprijs BTWi zonder opties van € 33.225, min korting van € 3.390 en min voorwaardelijke recyclagepremie van € 1.750. Infos en voorwaarden zie hier.

(5) EASYcare aanbod geldig tot maximum 48 maanden/40.000 km voor het volledig Renault gamma, uitgezonderd TWINGO, TWINGO ELECTRIC, TWIZY en bedrijfsvoertuigen. Niet cumuleerbaar met bijkomende premie, en niet verplichtend. Aanbod en contract onder voorwaarden, geldig van 01/01/2021 tot 31/01/2021 of zolang de voorraad strekt. Voorbehouden aan particuliere klanten bij de deelnemende concessiehouders van het door Renault Belgium Luxemburg erkende netwerk tijdens de geldigheidsperiode van het aanbod. Het EASYcare-contract omvat: a. Onderhoud, herstellingen en arbeidsloon: onderhoud volgens de voorschriften van de fabrikant, vervanging van slijtageonderdelen zoals remblokken en ruitenwisserbladen (behalve banden). b. Mechanische of elektrische herstellingen in geval van defect. Carrosseriekosten zijn niet inbegrepen. c. Pechbijstand. Meer informatie bij je concessiehouder. Onder voorbehoud van fouten. EASYcare-contract is een service verkocht door RCI Financial Services.