Nieuwe KANGOO Van

Nieuwe KANGOO Van

Vanaf
€ 139/maand* zBTW in Financiële renting

Of € 13.773 zBTW

Voorwaardelijke overnamepremie afgetrokken Vraag een offerte aan

Nieuwe KANGOO Van

Edition One - Tce 110 EUR6D

Prijs zBTW (5) € 13.773

Voorwaardelijke overnamepremie (7) afgetrokken

Financiële renting vanaf € 139/maand* zBTW

Vraag een offerte aan

Standaarduitrusting

  • Open Sesam by Renault
  • Elektrisch verwarmde buitenspiegels
  • Koplampen met automatische ontsteking en ruitenwissers vooraan met regensensor
  • LED dagrijlichten
  • Dynamische traject contrôle (ESC) + Vertrekhulp op hellingen (HSA)
  • Radio Connect R&Go
  • Noodoproep (E-call)
  • Gekoeld handschoenenkastje EASY LIFE met ladefunctie
  • In hoogte regelbare bestuurderszetel
  • Opbergruimte onder het dak

(1) Korting Fleet: Korting en premie geldig van 01/06/2021 tot 30/06/2021 voor elke onderneming of zelfstandige met een BTW-nummer of een ondernemingsnummer in België.

(2) Fiscale aftrekbaarheid: Percentage van toepassing voor ondernemingen die in België de autokostenaftrekken als beroepskosten. Situatie op 01/06/2021, onder voorbehoud van wetswijziging.

(3) Netto VAA: Netto maandelijkse bijdrage, voor het betreffende nieuwe Renault model zonder opties, op Voordeel van Alle Aard (VAA) te betalen door werknemer met firmawagen, op basis van maximale voorheffing van 53,5 %. Deze waarden worden enkel ter informative meegegeven en houden geen verantwoordelijkheid in voor Renault België Luxemburg nv in geval van verschillen tussen het vermelde voordeel en het werkelijk verkregen voordeel.

(4) Aanbod voor operationele leasing, 60 maanden - 100.000 kilometers (60 maanden - 75000km voor ZOE en TWINGO ELECTRIC). Betaling met bankomiciliëring: Onderhoud & herstellingen, verzekeringen, pechbijstand, onbeperkte zomer banden, afschrijving, interesten en taxen inbegrepen. Vaste bonus malus, forfaitaire schadeloosstelling koetswerk 2,5%. Offerte via Renault Business Finance, onderdeel van Axus NV - Bourgetlaan 42 - 1130 Brussel. Voor meer info bel 02/7301911. Offerte op basis van catalogusprijzen en tarieven geldend op 01/06/2021 en 15 dagen geldig onder voorbehoud van wijzigingen van de catalogusprijs, de prijs van opties en toebehoren, de korting. Onze offerte is slechts geldig na acceptatie van uw financieel dossier door onze kredietverzekeraar en na ondertekening van onze hoofdovereenkomst. Noch de opgave van de standaarduitrusting, noch de technische kenmerken zijn bindend.

(5) Korting, acties Grand Confort: Geldig voor professionele klanten bij aankoop van het betreffende nieuwe Renault model en versie van 01/06/2021 tot en met 30/06/2021.

(6) Recyclagepremie: Uit respect voor het milieu verbindt Renault zich ertoe uw oude voertuig te recycleren bij aankoop van een nieuwe Renault bedrijfswagen (behalve KANGOO, KANGOO ELECTRIC). Aanbod geldig bij aankoop van 01/06/2021 tot en met 30/06/2021. Niet cumuleerbaar met enige andere overnamepremie. Het niet meer in gebruik zijnde voertuig moet minstens zes maanden ingeschreven zijn op naam van de eigenaar van de nieuwe Renault en moet volledig zijn, met inbegrip van alle wettelijke boorddocumenten. De factuur en het inschrijvingsbewijs van de nieuwe Renault moeten op dezelfde naam en hetzelfde adres staan als het oude niet meer in gebruik zijnde voertuig.

(7) Overnamepremie: bij aankoop van het betreffende nieuwe Renault-model met overname van uw huidige wagen. Aanbod geldig voor professionelen bij aankoop van 01/06/2021 tot en met 30/06/2021. Niet cumuleerbaar met enige andere overnamepremie.

(8) Stockpremie: Aanbod geldig voor professionele klanten bij aankoop van de betreffende nieuwe Renault tussen 01/06/2021 en 30/06/2021 en van toepassing op een selectie van modellen/versies en naargelang hun beschikbaarheid. De stockpremie kan verschillen naargelang het model of de versie. Voor meer inlichtingen, raadpleeg een officiële Renault-verdeler.

(9) Actie enkel geldig op de versie Grand Confort.
De vermelde prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW (21 %).

(10) CASHBACK* - terugbetaling van € 300 zBTW met Renault Lease. Aanbod onder voorwaarden.
* Cashback actie voor de volgende bedrijfsvoertuigen: KANGOO Express, KANGOO Express E-TECH 100% Electric, TRAFIC, MASTER en MASTER E-TECH 100% Electric met een financiële leasing renting van Renault Lease. Aanbod en contract onder voorwaarden, geldig van 01/06/2021 tot 30/06/2021 of zolang de voorraad strekt en voorbehouden aan professionele klanten. Niet inwisselbaar in korting of contanten. Meer informatie bij je concessiehouder.

De informatie over de modellen en hun kenmerken hoort bij een definitie op het ogenblik van de publicatie of update van de verschillende pagina’s van de website. Ze wordt slechts ter informatie gegeven en mag niet worden beschouwd als een contractueel aanbod van producten of diensten van Renault België Luxemburg, haar filialen of de leden van het RENAULT-netwerk. Fouten of vergissingen zijn mogelijk.